Over Mij

Els op schildervakantie in SpanjeNaast mijn ‘gewone’ werkzaamheden als echtgenote, moeder en jeugdarts, ben ik al jaren met veel plezier aan het schilderen. Ik ben begonnen met aquarelleren, dit doe ik nog steeds erg graag. Daarna ben ik me gaan toeleggen op werken met acrylverf. Sinds een aantal jaren ben ik ook bezig met allerlei druktechnieken: zeefdrukken, etsen, linosnede en monoprinten. Ik vind druktechnieken spannender dan schilderen, omdat je van tevoren niet precies weet hoe het eindresultaat eruit gaat zien. Ook het combineren van verschillende technieken is erg spannend.

Mijn onderwerpen variëren van natuuronderwerpen tot stillevens en abstracten. Ik vind het heel leuk om een onderwerp met verschillende technieken uit te werken met hierdoor verschillende resultaten.

Ik heb les gehad van verschillende docenten. Ook heb ik diverse workshops gevolgd. Met schildervakanties in Spanje, Portugal en Tsjechië heb ik ervaren dat het continue bezig zijn op dit gebied mij heel veel inspiratie en voldoening geeft. Door middel van meedoen aan tentoonstellingen in mijn woonplaats Boskoop kan ik ook andere mensen mijn werken laten zien.

Kunstmarkt RosariumMijn doelstellingen zijn: vooral zelf heel veel plezier beleven, daarnaast hoop ik dat ik andere mensen er ook kijkplezier mee doe en als dit dan af en toe leidt tot verkoop van een werk kan ik weer nieuwe materialen aanschaffen. Mogelijk dat deze website hier ook een bijdrage aan levert.

Els de Natris